Welkom op de website van Promedianet. Laat uw reparatie uitvoeren door professionals.

  • Piustraat 36
    5038WT Tilburg
  • E-mail
    info@promedianet.nl

Als uw telefoon stuk gaat, dan wilt u het liefste dat deze zo snel mogelijk gemaakt wordt. Uw telefoon staat vol met belangrijke gegevens die u niet kwijt wilt. Bij Promedianet gaan wij altijd erg zorgvuldig met uw telefoon om zodat u binnen de kortste keren weer bij uw data kan. Wij zijn gespecialiseerd in HTC reparatie Tilburg. Wij werken altijd met originele onderdelen, dit omdat wij zeker willen zijn van goede kwaliteit. Hierdoor kunnen wij u een garantie van 12 maanden geven.HTC reparatie Tilburg

Bij ons kunt u zowel voor simpele reparaties als voor ingewikkelde reparaties terecht. Wij wagen ons namelijk aan problemen waar andere reparateurs zich niet aan wagen.  Bij ons is het mogelijk om zowel met als zonder afspraak langs te komen. Wij zijn elke dag van de week geopend, dus u hoeft nooit lang te wachten voordat uw telefoon gemaakt kan worden. Van maandag tot en met zaterdag zijn wij open van 09.00 tot 20.00 en op zondagen van 12.00 tot 18.00.

Wat doen wij naast HTC reparatie Tilburg?

Wij staan bekend om onze goede HTC reparatie Tilburg, maar dit is uiteraard niet het enige dat wij aanbieden. Voor andere bekende telefoonmerken kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Wij hebben ervaring met enorm veel verschillende apparaten. Zo kunt u bij ons ook terecht voor het repareren van tablets en laptops. Het is bij ons zelfs mogelijk om uw spelcomputer of televisie te laten maken.

Mocht u vragen hebben over een reparatie, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Dit kan zowel per mail als telefonisch. Wilt u langskomen? Dan bent u van harte welkom bij ons in de winkel. Wilt u er zeker van zijn dat uw telefoon zo goed mogelijk gerepareerd wordt met originele onderdelen? Dan kunt u het beste bij ons langskomen aan de Piustraat 36 in Tilburg.

Neem contact op