Welkom op de website van Promedianet. Laat uw reparatie uitvoeren door professionals.

  • Piustraat 36
    5038WT Tilburg
  • E-mail
    info@promedianet.nl

Huawei reparatie Tilburg kunt u laten doen bij Promedianet

Op uw telefoon staan vaak erg belangrijke bestanden. De telefoon wordt tegenwoordig namelijk overal voor gebruikt, van communicatiemiddel tot fototoestel. Als uw telefoon stuk is, dan wilt u zo snel mogelijk weer toegang tot de bestanden die erop staan. Bij Promedianet zijn we gespecialiseerd in Huawei reparatie Tilburg. Wij hebben inmiddels al 12 jaar ervaring met reparaties, hierdoor zijn wij in staat om uw telefoon erg snel te repareren. Meestal kunnen wij uw telefoon nog repareren terwijl u aan het wachten bent.Huawei reparatie Tilburg

Promedianet werkt met originele onderdelen, hierdoor weet u zeker dat onze onderdelen lang mee zullen gaan. Doordat wij met deze originele onderdelen werken, kunnen wij u een jaar garantie aanbieden. Bij Promedianet werken uitsluitend ervaren reparateurs, er wordt dus altijd erg zorgvuldig met uw toestel omgegaan. Doordat wij al zoveel telefoons gemaakt hebben, zien wij vaak al in een oogopslag wat er mis is met het toestel en wat er moet gebeuren.

Andere diensten naast Huawei reparatie Tilburg

Bij Promedianet kunnen wij meer dan alleen Huawei reparatie Tilburg. Ons team heeft veel ervaring met allerlei soorten toestellen. Hierdoor kunnen wij ingewikkelde reparaties uitvoeren bij uw telefoon, zoals het repareren van waterschade of het moederbord. Maar wij zijn ook in staat om hele andere apparaten te repareren. Voor alle grote telefoonmerken kunt u bij ons terecht. Daarnaast repareren wij ook tablets, laptops en computers.

Als u vragen heeft dan kunt u altijd contact met ons opnemen, dit kan zowel telefonisch als per mail. U kunt er ook voor kiezen om onze winkel in Tilburg binnen te lopen. Deze is op elke dag van de week geopend, de openingstijden vindt u terug op onze site. In Tilburg en omgeving is Promedianet een bekende reparateur door onze betrouwbare en betaalbare service.

Neem contact op