Welkom op de website van Promedianet. Laat uw reparatie uitvoeren door professionals.

  • Piustraat 36
    5038WT Tilburg
  • E-mail
    info@promedianet.nl

Kies uw apparaat:

Galaxy a3 2016

Galaxy a3 2017

Galaxy a5 2016

Galaxy a5 2017

Galaxy a7 2016

Galaxy a7 2017

Galaxy j1 2016

Galaxy j3 2016

Galaxy j3 2017

Galaxy j5 2016

Galaxy j5 2017

Galaxy j7 primera

Galaxy Note 4

Galaxy Note 5

Galaxy Note 8

Galaxy s5

Galaxy s5 Neo

Galaxy s6

Galaxy s6 Edge

Galaxy s6 Edge Plus

Galaxy s7

Galaxy s7 Edge

Galaxy s8

Galaxy s8 Plus

Samsung reparatie Tilburg laten doen bij Promedianet

Als uw telefoon kapot gaat, dan kan dit erg lastig zijn. De telefoon wordt in de 21e eeuw erg veel gebruikt, onder andere om afspraken mee te maken. Er wordt van u verwacht dat u bereikbaar bent. Daarnaast staat een telefoon vaak vol met foto's en video's die u liever wilt bewaren. Uw telefoon bevat kostbare herinneringen die u niet kwijt wilt. De aanschaf van een nieuwe telefoon kan erg duur zijn. Wij bieden daarom Samsung reparatie Tilburg aan.Samsung reparatie Tilburg

Wij kunnen uw telefoon herstellen, zodat u weer toegang heeft tot al uw bestanden. Bij Promedianet kunnen wij uw scherm vervangen, voor problemen met het moederbord of bij waterschade kunt u ook bij ons terecht. Wij hebben al 12 jaar ervaring met het repareren van elektronica. Hierdoor weten wij precies wat wij doen en zien wij erg snel wat er mis is met uw telefoon. Wij zorgen er in de meeste gevallen voor dat uw telefoon klaar is terwijl u wacht. Als u uw Samsung telefoon laat repareren bij Promedianet, dan bent u er zeker van dat dit gebeurd met originele onderdelen. U bent dan zeker van de beste kwaliteit, buiten dat krijgt u dan ook een jaar garantie.

 Wat kunnen wij naast Samsung reparatie Tilburg?

Wij zijn experts op het gebied van Samsung reparatie Tilburg, echter doen wij meer dan dit. Zo hebben wij veel ervaring met allerlei elektronica. Zo repareren wij niet alleen uw Samsung toestel. Bij ons kunt u toestellen van verschillende bekende merken laten maken. Wilt u uw laptop, tablet, televisie of zelfs uw spelcomputer laten maken? Geen probleem, dan zijn wij er voor u. Als u nog vragen heeft, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Dit kan zowel per email als telefonisch, uiteraard kunt u ook bij ons in de winkel langskomen.

Dankzij onze goede reparaties zijn wij een begrip in Tilburg. Wij zijn experts op het gebied van reparaties, wij werken vakkundig en wij bieden u de beste service.

Neem contact op