Welkom op de website van Promedianet. Laat uw reparatie uitvoeren door professionals.

  • Piustraat 36
    5038WT Tilburg
  • E-mail
    info@promedianet.nl

Reparatie en microsoldeertrainings-cursussen volgens de nieuwste normen.

Onze geavanceerde Advanced Microsoldering-cursus van 5 dagen:

Deze cursus wordt aangeboden om mensen te leren werken in de algemene reparatie-industrie voor mobiele apparatuur om hun kennis en vaardigheden uit te breiden met microsoldering en boardreparatie in eigen huis.

De kracht van onze cursus is de uitrusting, de ervaring van de instructeurs en de inhoud. Je leert direct van professionals die actief zijn op succesvolle board-level reparatiebedrijven.

Elk station is uitgerust met een identieke replica van exact dezelfde microscoop en herbewerkingsstations die we dagelijks gebruiken als professionele microsoldeermachines in deze industrie.

Je leert:

*          Basis technische vaardigheid — laadpoorten en connectoren

*          BGA / ic  reparaties ( vervangen, reballing)

*          Praktische probleemoplossing om problemen snel te identificeren en afzonderlijk te repareren van ogenschijnlijk niet meer te repareren apparaten

*          Hoe algemene problemen aan te pakken

*          de meeste errors op iphone -1.-9.56.4013,etc,,,, en hoe te HDD te programmeren met all tools program pro 3000. Wl etc….

*          Schema’s lezen en begrijpen (hoe te gebruik wixi inji en zxw programma)

*          Component sourcing

*         Waterschade en probleemoplossing met een open einde van de schema’s korte detectie

*          Complete professionele iPhone / iPad-moederbord diagnose en reparatie

*          iPhone data recovery

We passen elke cursus aan om de inhoud te richten op de gecombineerde interesses van elke  student.

Waarom kiezen voor deze cursus?

We geloven er echt in mensen te leren hoe ze praktische reparatie van mobiele apparaten kunnen uitvoeren.

Instructeurs die experts uit de branche zijn

Er is geen vervanging voor instructeurs met uitgebreide huidige ervaring die de exacte diagnose en reparatie uitvoeren. Deze school is bedoeld om kwaliteitsinformatie en best practice te delen. Dit is geen school die eenvoudig is gecreëerd om te profiteren van de nichemarkt van het onderwijs. Wij geloven dat kwaliteitsreparatie goed is voor alle reparaties. Het opbouwen van algemeen consumentenvertrouwen in de betrouwbaarheid van reparatie als een alternatief voor vervanging is de sleutel tot de duurzaamheid van onze industrie. Je moet leren praktisch te zijn in je aanpak van boardreparatie.

Oefen met het beste materiaal

Ik geloof in het gebruik van ultramoderne apparatuur. Betrouwbare, goed ontworpen apparatuur is de sleutel om succesvol ingewikkelde reparaties goed uit te voeren. Het is veel gemakkelijker om te leren van uitstekende apparatuur dan van goedkope overzeese alles-in-één stations.

Wanneer je je vaardigheden ontwikkelt met behulp van “bekende goede" apparatuur, heb je die lastige variabele “ligt het aan mij, of is het de apparatuur" geëlimineerd? Zodra je de vaardigheden op ‘de goede dingen’ hebt, ben je in staat om te beoordelen of je huidige apparatuur voldoet of dat je beter kunt upgraden.

We bieden geen online training, persoonlijke begeleiding of individuele dagen, de enige training die we bieden is onze 5 daagse praktische en persoonlijke klassikale cursus die volgens voorgaande cursisten alles in zich heeft wat je van een goede cursus mag verwachten!

Naast bovenstaande cursus bieden wij 2 x per jaar een seminar met collega’s die expertise hebben opgedaan en nog steeds opdoen in China. De nieuwste ontwikkelingen en apparatuur passeren daarbij de revue.  Als u belangstelling voor deze seminars neemt u gerust contact met ons op.

Voor meer informatie neem contact op met ons